Columns en blogs

Overzicht blogDe definitie van een column

"Een column is een kort stukje proza waarin de auteur (columnist) zijn of haar mening op een spitse en uitdagende manier ventileert. Een column wordt gepubliceerd in een krant of tijdschrift of op internet en komt ook in gesproken vorm voor op radio of televisie."

De definitie van een weblog

"Een weblog of blog is een persoonlijk dagboek op een website. De blog wordt regelmatig, soms meermalen per dag, bijgehouden. Een blog is interessant voor bezoekers door het persoonlijke of gespecialiseerde karakter. De auteur, (blogger) biedt zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog, een soort logboek van informatie.  Meestal gaat het om tekst, maar je hebt ook fotoblogs, videoblogs (vlog) of audioblogs (podcast). Ook zie je combinaties van de verschillende vormen van bloggen. Op de meeste weblogs kunnen lezers, al dan niet anoniem, reacties onder de berichten plaatsen."

Dit kan ik voor je doen:

  • Columns of blogs schrijven over diverse onderwerpen.
  • Een weblog (tekst, beeld, geluid) bijhouden op je website.
  • Ghostbloggen of ghostwriten voor wanneer je zelf geen zin of tijd hebt voor een column of blog. In goed overleg zorgen we ervoor dat de column of het blog naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid en gedachten.
  • Beeld leveren bij column of blog.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.