Regel je zorg met datumprikker

Mark Rutte @Nick van Ormondt Zieke ZZP'ers én ZZP'ers die ziek geweest zijn: er is een oplossing voor al jullie problemen. Mark Rutte heeft het zelf gezegd: crowdfunding en datumprikker. Zo. Zijn we in ieder geval van dat geregel en gezeur af. Toch?

 

 

Het scenario is duidelijk met dit simpele stappenplan:

Je wordt of bent ziek of ziek geweest.

  1. Via Sociale Media doe je een oproep om je behandelingen en/of verlies aan inkomsten te sponsoren. Gewoon lekker vet uitpakken. Zielig doen. Zeggen dat je dood gaat (misschien is dat ook wel zo). Kortom, de beuk erin. Zeg maar dat Rutte achter je staat, dan heeft het nog meer impact.
  2. Ga naar datumprikker en voeg daar simpelweg al je contacten, vrienden, familie, kennissen, zakenrelaties, buren en wie je dan ook maar in je adressenlijst hebt staan toe. Geef ze allemaal een dagdeel per week om voor jou, je gezin en je familie te zorgen én natuurlijk je bedrijf in stand te houden.

Tip:

Trek je niets aan van het feit dat anderen misschien werken, zelf een bedrijf hebben, erg ver uit de buurt wonen, jou al lang niet gezien hebben, jou alleen zakelijk kennen, jouw huis schoon willen maken...
Ook hier geldt weer: de beuk erin. Rutte erbij slepen en hoppa, de boel is geregeld.

Lijkt mij simpel geregeld toch. Of mist Rutte in deze visie iets?

Plaats reactie